Ga naar hoofdinhoud

Seabourne Logistics breidt warehousecapaciteit uit in Nederland


Seabourne Logistics breidt opnieuw uit aan de Contour Avenue in Hoofddorp. De uitbreiding moet de groei faciliteren.

Seabourne Logistics (voorheen Seabourne Group genaamd) breidt zijn warehousecapaciteit uit nabij Schiphol. Er komt 8.,334 vierkante meter aan distributiecentrum bij. Seabourne huurt het dc op het Prologis Park Schiphol dat in totaal deel zo’n 115.000 vierkante meter groot is en wordt verhuurd aan verschillende partijen.

Noodzaak

Jan Kalkman, algemeen directeur Seabourne Logistics Nederland. ”Deze gloednieuwe locatie met 8.334m2 vloeroppervlak is hard nodig om de verwachte groei goed te kunnen faciliteren. Onze locatie, DC5, is een van de 4 units gevestigd aan de Contour Avenue in Hoofddorp met een directe toegang  tot de A4 en de N11.”

De nieuwe locatie in Hoofddorp per 1 december heeft een sterke focus op de B2B en B2C e-commerce markt en Service Logistics. De extra meters moet Seabourne efficiënter maken. De logistieke dienstverlener heeft ook warehouse en fulfilment locaties in Eindhoven en Sassenheim.

Seabounre investeert ook in IT. Nieuwe logistieke oplossingen, API-connecties met de verschillende verkoop platformen en e-commerce systemen moeten zorgen voor een uitgebreidere keuze in verzendopties, extra flexibiliteit en een beter voorraadbeheer voor klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven