Seabourne Logistics betreedt Aziatische markt met warehouse in Singapore • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Seabourne Logistics betreedt Aziatische markt met warehouse in Singapore


Seabourne Logistics breidt haar wereldwijde warehouse netwerk uit met een vestiging in Singapore.

Seabourne is geland in Azië. De logistieke dienstverlener, die zijn distributiecentrum in Hoofddorp heeft vergroot, heeft in Singapore een 2000 m² groot warehouse geopend. Het eerste distributiecentrum van het bedrijf in Azië. De uitbreiding is een ‘belangrijke stap’ in de groeistrategie van Seabourne Logistics en verbetert de dienstverlening van het bedrijf aan bestaande klanten, stelt Dennis Hendriks, general manager van Seabourne Logistics.

Nieuw distributiecentrum

De nieuwe locatie, temperatuur gecontroleerd, biedt een scala aan diensten waaronder: orderpicking en packing, en is volledig compatibel met het Warehouse Management System van Seabourne, dat wordt gebruikt in alle warehouses wereldwijd. Bovendien is alle invoer naar de faciliteit vrijgesteld van zowel goederen- en dienstenbelasting als douanerechten.

Assouline Publishing, een jarenlange klant van Seabourne Logistics, is content over deze stap naar Singapore. “Seabourne verzorgt al enkele jaren onze logistiek vanuit het warehouse in Nederland en we zijn verheugd dat ze nu ook verantwoordelijk zijn voor onze zendingen in het Verre Oosten”, zegt Assouline’s supply chain director Walter Braskett.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven