Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking KPN en TomTom Work


KPN is een samenwerkingsverband overeengekomen met TomTom Work, waarbij de telecomaanbieder een connected navigatieoplossing biedt aan zijn vele grootzakelijke klanten in Nederland. TomTom Work is de business-to-business tak van de bekende aanbieder van navigatieoplossingen en KPN (BMS) is bekend als  leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland.

Deur-tot-deur
Eerste stap in de samenwerking is de implementatie van TomTom Work binnen het eigen wagenpark van KPN. Dit leidt tot accurate deur-tot-deur navigatie en tweerichtingscommunicatie tussen TomTom navigatieapparaten, het KPN kantoor en mobiele werknemers. KPN is de eerste telecom operator in Nederland die een dergelijke vlootmanagementoplossing gebruikt om efficiëntie en dienstverlening te verbeteren.

Zelf ervaren
Eelco Blok, boardmember van KPN, zegt erg onder de indruk te zijn van het gebruiksgemak van TomTom Work: “Om de voordelen van deze oplossing aan onze klanten te kunnen demonstreren, vonden wij het belangrijk om dit ook zelf te ervaren. In combinatie met onze kennis en ervaring bieden we een volledige vlootmanagementoplossing. Dit stelt onze klanten in staat om efficiëntie van al hun mobiele werknemers te vergroten.”

Online
KPN biedt zijn grootzakelijke klanten nu een compleet beheerde dienst voor hun wagenpark. Het dienstenpakket omvat de TomTom Work connected navigatieoplossing, maar ook rapporten, hardware, backoffice integratie, training en implementatie in de wagens door KPN. Met deze complete dienst zijn KPN’s klanten ook in staat om hun wagenvloot live aan te sturen met behulp van TomTom Webfleet. Dit is een online managementsysteem dat 24 uur per dag beschikbaar is vanaf iedere PC met internetaansluiting. Het zorgt voor snelle locatie van de wagens, gemakkelijke aanwijzing van taken en een helder overzicht van de taakstatus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven