Ga naar hoofdinhoud

Samenwerken aan rendementsverbetering

IMCC Plaza

Samenwerken aan rendementsverbetering. Dat is het thema waarmee acht toonaangevende leveranciers van supply chain software en -diensten zich presenteren tijden de beurs ICT & Logistiek. De samenwerking vindt plaats onder de vlag van kennisvereniging IMCC en is gericht op delen van kennis tussen supply chain professionals en experts.

De acht partijen die participeren in het IMCC Plaza zijn Buck Consultants, HSO, IDS, MP Objects, Sana Commerce, Slimstock, St. Onge en Transsmart. Alle acht zijn specialist in een bepaald deelgebied van supply chain management, zoals e-commerce, ordermanagement, transport of voorraadbeheer. Wat ze bindt, is dat ze dagelijks de kracht van samenwerken ondervinden. De tijd van suboptimalisatie en silodenken is wat hen betreft voorbij. Niet de oplossingen en diensten staan centraal, maar alles is er op gericht om de juiste oplossingsrichting te bepalen.

Experts geven kennissessies

Tijdens de beurs geven experts van het IMCC Plaza inspirerende presentaties waarin ze voorbeelden geven van bedrijven die hun rendement hebben verbeterd. Op de stand van het IMCC Plaza kan de bezoeker in een prettige atmosfeer doorpraten met de experts, of ervaringen uitwisselen met vakgenoten. De bezoeker ontvangt dan ook onze speciale beursmagazine met daarin artikelen over rendementsverbetering. Ieder dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Wie ook wil horen hoe het rendement van zijn bedrijf verbeterd kan worden, gaat langs bij de IMCC Plaza op stand 03C092.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven