Ga naar hoofdinhoud

Sakkers voorgedragen als voorzitter TLN


Het Algemeen Bestuur van Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft Alexander Sakkers voorgedragen als nieuwe algemeen voorzitter. Sakkers is op dit moment nog burgemeester van Eindhoven.

Gisteren heeft de Ledenraad van TLN een positief advies gegeven aan de Algemene Ledenvergadering (ALV). Op 6 juni 2007 wordt Alexander Sakkers gepresenteerd aan de ALV.
In zijn functie als burgemeester van Eindhoven is Sakkers verantwoordelijk voor de gemeentelijke veiligheid en openbare orde, werkgelegenheid en regionale samenwerking. Hij maakte zich de afgelopen jaren sterk voor de verdere uitbouw en versterking van Brainport Eindhoven/Zuid-Oost Nederland. Als burgemeester investeerde hij voor die versterking stevig in contacten met de Provincie, de nationale overheid, Europa, bedrijven en kennisinstellingen. Alexander Sakkers heeft zich in zijn carrière altijd al intensief bewogen op het grensvlak van overheid en bedrijfsleven. Zo is hij bijvoorbeeld al actief in de sector transport en logistiek als voorzitter van de Commissie Stedelijke Distributie van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Het Algemeen Bestuur is dan ook van mening in hem een deskundig en waardig opvolger te hebben gevonden voor de huidige Algemeen Voorzitter Mich van der Harst.
TLN is de ondernemersorganisatie voor het beroepsgoederenvervoer over de weg en de logistieke dienstverlening. TLN heeft ongeveer 6.000 leden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven