Ga naar hoofdinhoud

Saab verfijnt ERP infrastructuur


Autofabrikant Saab AB gaat met de complete corporate groep over naar één standaard ERP-oplossing voor financiën, rapportage en project management. Het zet hiertoe organisatiebreed het bedrijfsinformatiesysteem Agresso Business World van Unit 4 Agresso in. Agresso Business World vervangt bij Saab AB verschillende ERP-oplossingen van alle grote wereldwijde aanbieders. Een groot deel van de divisies van Saab AB werkt al met Agresso Business World. Dat wordt dus nu het hele concern. Als eerste zal Australië overstappen, gevolgd door de overgebleven onderdelen binnen de overkoepelende organisatie in Zweden. Saab AB wordt hierdoor grootste klant van Unit 4 Agresso in de Zweedse private sector.
 
Flexibele ERP-oplossing
Görgen Johansson, Vice President, Business Group Controller bij Saab AB licht toe: “We zijn klaar om de laatste stap te nemen ter verfijning van onze zakelijke oplossingen voor de hele corporate groep en alle landen waar we grotere eigen kantoren hebben. Onze industrie verandert constant. Om onze competitieve voorsprong te behouden, hebben we een flexibele ERP-oplossing nodig die eenvoudig aangepast kan worden aan nieuwe omstandigheden. Vanwege de goede ervaringen met Agresso Business World bij diverse divisies hebben we besloten Agresso Business World als standaard ERP voor heel de groep in te zetten.”

Belangrijke speler
Stig Kjörnstad, CEO bij Agresso Zweden voegt hier aan toe:“We zijn erg blij en trots dat Saab AB voor ons heeft gekozen als strategische partner. Onze samenwerking met Saab laat zien dat we met Agresso Business World een belangrijke speler zijn voor grote, snel veranderende, internationale bedrijven. Onze softwareoplossing in combinatie met onze kennis en kunde hebben laten zien dat we beter zijn dan de concurrentie in dit segment. Niet alleen op het gebied van functionaliteit, maar ook door de bewezen post-implementation agility, het zelfstandig kunnen aanpassen van de applicatie na implementatie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven