Rucanor kiest DHL voor distributie • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Rucanor kiest DHL voor distributie


Sportfabrikant Rucanor heeft DHL uitgekozen om de Europese distributie en de wereldwijde express distributie te gaan verzorgen. De samenwerking is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Er is een intentie om tot een langdurig partnership te komen. DHL levert met deze deal een belangrijke bijdrage aan het logistieke systeem van Rucanor. Het sportmerk koos voor DHL vanwege de scherpe tariefstelling, de ruime bekendheid met retailafleveringen, de mogelijkheid om naast pakketten ook pallets te verzenden, en de mogelijkheid om weigeringen opnieuw aan te bieden.

Welkome aanvulling
Philip Bos, Managing Director BU Zuid van DHL Express Benelux zegt: “Rucanor is een zeer welkome aanvulling op ons bestaande klantenportfolio. Met dit contract onderstrepen we onze bekendheid met de retailmarkt in het algemeen en de sportbranche in het bijzonder.”

Efficiënt logistiek systeem
Rucanor Europe is een sterk internationaal georiënteerde Nederlandse handelsorganisatie die met veel succes het merk Rucanor op de markt brengt. De collectie bestaat uit een uitgebreide en tijdloze collectie, een seizoenscollectie voor zomer en winter en een compacte Heritage footwear collectie. Rucanor hecht grote waarde aan een zeer efficiënt logistiek systeem, als middel om een goede prijs-kwaliteitverhouding te kunnen realiseren.

Marktleider
DHL is de wereldwijde marktleider op het gebied van internationale expressdiensten en logistieke diensten. Het bedrijf is specialist in het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen vanuit één bron.
DHL is thuis op het gebied van express-, lucht- en zeevracht, landtransport, contractlogistieke oplossingen en internationale postdiensten. Wereldwijd verbindt het internationale netwerk van DHL meer dan 220 landen en staatsgebieden met elkaar. Er werken zo’n 285.000 medewerkers. DHL is een merk van Deutsche Post World Net. De groep had in 2006 een omzet van meer dan 60 miljard euro.

Foto: Cees van Rijswijk (Supervisory Board Rucanor) en Philip Bos (Managing Director BU Zuid DHL Express Benelux) bij de ondertekening van het contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven