Royal Brinkman geeft ADR de ruimte in verbouwd distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Royal Brinkman geeft ADR de ruimte in verbouwd distributiecentrum


Royal Brinkman heeft eind februari zijn uitgebreide centrale distributiecentrum in ’s-Gravenzande officieel geopend. Door de uitbreiding is er meer ruimte voor de opslag van ADR producten.

Uitbreiding van het warehouse. Wehkamp is er mee bezig, Royal Brinkman heeft het net voltooid. Hoewel  er een duidelijke trend is naar meer biologische gewasbeschermingsmiddelen ziet Royal Brinkman toch ook nog steeds een groei in het gebruik van desinfectiemiddelen, gewasbeschermingsmiddelen en vaste- & vloeibare meststoffen. Reden voor het bedrijf zijn distributiecentrum uit te breiden voor ADR producten.

De nieuwbouw is voorzien van brandwerende, afsluitbare compartimenten, lekbakvoorzieningen en alle andere mogelijk denkbare technieken die nodig zijn voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen. Ook zijn er twee nieuwe laad- en losdocks.


Ronald van der Tang, operationeel directeur van Royal Brinkman: “Door de uitbreiding kunnen we de ADR-goederen weer in ons eigen pand opslaan. Op deze manier blijven wij voldoen aan de richtlijnen voor opslag van gevaarlijke stoffen en zijn wij klaar voor de toekomst.”

Foto: Operationeel directeur Ronald van der Tang en Algemeen directeur Ton van Mil heffen hun glas op de officiële opening van het nieuwbouwgedeelte van het distributiecentrum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven