Rotterdams ziekenhuis verbetert inzicht in voorraden met nieuwe software • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Rotterdams ziekenhuis verbetert inzicht in voorraden met nieuwe software


Maasstad Ziekenhuis investeert in software. De investering moet onder meer zorgen voor een beter inzicht in de voorraad.

Goed voorraadbeheer, reden voor 4 Friese Ziekenhuizen de inkoop te bundelen, kan veel tijd en geld besparen. Om die efficiency te verbeteren, vervangt Maasstad Ziekenhuis de huidige mobiele applicatie en kiest het wederom voor ZetesMedea.

Door vervanging van de huidige applicatie wordt met het nieuwe platform, een OS-onafhankelijke omgeving gecreëerd. Hierdoor kan gemakkelijk met andere systemen gekoppeld worden.

Kastscanning

Het Maasstad ziekenhuis is al jarenlang gebruiker van scanoplossingen voor diverse logistieke processen, zoals ZetesMedea kastscanning. Een medewerker scant alle aan te vullen materialen in een afdelingskast en plaatst daarmee een herbevoorradingsopdracht richting het WMS/ ERP. De aflevering van de bestelde goederen vindt plaats door middel van de track & trace-applicatie. Kastscanning is een belangrijke schakel om inzicht te houden in de beschikbare voorraden en voorkomt misgrijpen door het zorgpersoneel, binnen de hele organisatie.

Berry van der Gaag, Teamleader Logistiek van het Maasstad Ziekenhuis: “De vernieuwing van onze huidige omgeving met een nieuw platform en de integratie van ZetesMedea garandeert niet alleen de continuïteit van onze huidige processen, maar het biedt ook perspectief voor de toekomst. Een groot voordeel is dat integratie met ons huidig ERP-systeem, het mogelijk maakt om op een eenvoudige manier nieuwe functionaliteiten toe te voegen in de toekomst.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven