Ga naar hoofdinhoud

RFQIS.com biedt handelsbemiddeling online


Onder de naam RFQIS.com is ondernemer Hans Batenburg een online platform gestart voor ondernemers die snel en simpel van hun overtollige voorraden af willen of juist op zoek zijn naar een ontbrekend onderdeel. Voor een klein bedrag per maand krijgen ondernemers, verkopers en inkopers uit de wereldwijde industriële sector de mogelijkheid om te kopen en te verkopen via een universele artikelcodering.

Oplossing
Batenburg kwam op het idee voor RFQIS.com doordat hij zelf zocht naar een extra verkoopkanaal voor zijn industriële producten en dat niet op internet kon vinden. “Iedere ondernemer kent het; je moet minstens voor duizend producten onderdelen kopen en je hebt er uiteindelijk maar achthonderd nodig. Wat is dan een doeltreffende manier om die overige tweehonderd te verkopen? Het verbaasde me dat daar nog geen goede site voor was. Dus besloot ik hier zelf een oplossing voor te vinden.”

Wereldwijd
Die oplossing kwam er dus in de vorm van RFQIS.com, waarbij RFQIS staat voor Request For Quotation Industrial Stock; handelsbemiddeling via internet dus. Professionele kopers en verkopers moeten elkaar straks wereldwijd gaan vinden door de universele artikelcodering. De site is volgens Batenburg ook geschikt voor normale voorraad en voor producten die niet langer geproduceerd worden, maar waar nog wel vraag naar bestaat in verband met vervanging. De website is op 1 mei jl. live gegaan.

U vindt de website hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven