Reflex Logistics Solutions versterkt positie Noord-Europa via samenwerking • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Reflex Logistics Solutions versterkt positie Noord-Europa via samenwerking


Reflex heeft grote Europese ambities. Om haar positie in Noord-Europa te versterken gaat het bedrijf een samenwerking aan met A2B Solutions.

Reflex, dat hoog scoort met zijn WMS in het Gartner’s Magic Quadrant, sluit een partnerschap met A2B Solutions, een onlangs opgericht bedrijf door twee specialisten in logistieke dienstverlening, De partnerschap moet de positie van de ontwikkelaar van oplossingen voor logistieke dienstverlening in noord-Europa versterken.

A2B Solutions wordt de distributeur en integratiepartner van het Reflex softwarepakket (Reflex WMS, Reflex WMS for Factory en Reflex In-Store Logistics) in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en IJsland. 

Dankzij dit partnerschap kan Hardis Group, waar refelx onderdeel van is, haar aanwezigheid in Noord-Europa uitbreiden ; een regio waar de ontwikkelaar al sinds 2018 aanwezig is met een kantoor in Nederland dat zich voornamelijk op de Benelux richt.

De samenwerking is een nieuwe stap in de strategie van de Reflex om de internationale activiteiten nog verder uit te breiden, met als doel de Europese marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening te worden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven