Ga naar hoofdinhoud

RAVAS ziet potentie in wegende vorken en kondigt deal aan


RAVAS Europe introduceert de Bolzoni Group, een van de marktleiders op het gebied van voorzetapparatuur voor heftrucks, als nieuwe partner voor de wereldwijde distributie van de RAVAS iForks-32, de topklasse in mobiele weegoplossingen voor vorkheftrucks, via de verkooporganisatie van Bolzoni.

Potentie voor iForks

Frank van Rijnsoever, Sales & Marketing Director van RAVAS, is verheugd over het bereiken van een overeenkomst met de Bolzoni Group: “We zien een enorme groeimarkt voor onze iForks. Bolzoni zal een waardevolle aanvulling zijn op onze bestaande distributiekanalen wereldwijd. We streven ernaar efficiënter te opereren en de wereldwijde markt voor mobiele weegtoepassingen verder te ontwikkelen. ”

Wegende vorken worden belangrijker

Carlo Fallarini, Global Marketing Director van Bolzoni, voegt toe: “Wegende vorken worden steeds belangrijker in de logistiek en expeditie. De RAVAS iForks-32 is wereldwijd een maatstaf geworden, dankzij het strakke ontwerp, de eenvoudige installatie, de Bluetooth 4.0 verbinding en de Li-ion-accu met lange levensduur. De RAVAS WeightsApp, beschikbaar in de App Store en Google Play Store, fungeert als een display op afstand en afstandsbediening voor de weegschaal, maar stelt de operator ook in staat om weeggegevens te downloaden en per e-mail te verzenden.”

De iForks-32 kunnen ook gemakkelijk worden gecombineerd met de vorkverstellers van Bolzoni, vervolgt Fallarini: “Onze klanten kunnen een volledig pakket met vorkversteller en reeds geïnstalleerde weegvorken ontvangen, inclusief alle benodigde elektronica. We geloven echt dat iForks-32 de nieuwe standaard zal worden in de mobiele weegtoepassingen voor vorkheftrucks.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven