Ga naar hoofdinhoud

Ravas gaat ’the American Dream’ achterna met overname


Ravas heeft het Amerikaanse LTS Scale overgenomen. LTS Scale is een fabrikant van geavanceerde industriële weegsystemen voor vorkheftrucks. 

Het in Zaltbommel gevestigde Ravas wil de Amerikaanse markt van mobiele weegsystemen ‘verder ontwikkelen’ en zijn Amerikaanse marktaandeel vergroten. Daarom wordt Ravas nu eigenaar en bedrijfsvoerder van LTS Scale.

Bekijk hier een video van de iForks-32 van Ravas.

Ravas wil groot worden in USA

Ravas heeft zich ten doel gesteld om de wereldwijde ‘go to’-partner te worden als het gaat om mobiele weegoplossingen. 

“De aankoop is een logische consequentie van onze visie en ons mission statement dat we onlangs hebben geformuleerd”, zegt CEO Niels van den Berg. “Wij zien de Verenigde Staten als een belangrijke groeimarkt. En deze overname stelt ons in staat om ons marktaandeel verder op en uit te bouwen. Wij zijn er van overtuigd dat LTS Scale de juiste partner is om onze business doelen in de VS te realiseren.” 

Mes snijdt aan twee kanten

Voorlopig blijft de brandnaam LTS Scale wel actief. De producten van Ravas zullen worden toegevoegd aan de range van LTS Scale, legt directeur Michael David uit: “Dit zal onze sales scope en operationele efficiency een aanzienlijke boost geven.”

Over Ravas

Ravas ontwikkelt, fabriceert en distribueert mobiele weegoplossingen die geïntegreerd zijn in handpalletwagens, warehousetrucks en vorkheftrucks. Verder helpen de connectiviteitsoplossingen van Ravas om de supply chain te optimaliseren. RAVAS is opgericht in de jaren zestig en is sinds 2007 actief in de Verenigde Staten met Ravas USA. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven