Qurius SmartStart voor jonge ICT´ers • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Qurius SmartStart voor jonge ICT´ers


Qurius heeft een ambitieus opleidingsprogramma voor jonge ICT-Consultants ontwikkeld, genaamd SmartStart. Starters en switchers kunnen gedurende een half jaar kennismaken met de verschillende kanten van het ICT-vakgebied. Qurius wil op deze manier de krapte op de arbeidsmarkt voor ervaren ICT’ers het hoofd bieden en de kwaliteit van consultancy voor klanten waarborgen.

Qurius SmartStart is bedoeld voor afgestudeerde HBO/WO’ers in de richting Informatica of Bedrijfskunde met maximaal twee jaar werkervaring. In zes maanden tijd maken zij kennis met alle aspecten van het ICT-vak zoals hardware, infrastructuur, ERP, CRM, portals en .Net. De starters experimenteren met verschillende functies en doorlopen daarnaast een intensief trainingsprogramma.

Voorkeur
Deelnemers aan het programma krijgen vanaf dag een eigen taken en verantwoordelijkheden. Ze maken persoonlijk kennis met de directie en draaien mee op projecten bij klanten vanuit verschillende functies, zoals consultant, projectleider, software engineer en support consultant. Hierdoor krijgen ze een helder beeld van de Qurius-organisatie, de mensen, de mogelijkheden en de cultuur. Om mensen hierbij goed te faciliteren, krijgen de SmartStarters bij aanvang een leaseauto, mobiele telefoon en een marktconform salaris.
Naast trainingen op het gebied van Microsoft technologieën en implementatiemethodieken, leren de starters ook communicatie- en managementvaardigheden. De SmartStarters, begeleid door een persoonlijke coach, krijgen de ruimte om te ontdekken naar wat voor richting en functie hun voorkeur uit gaat. Op basis van deze voorkeur worden de mogelijkheden geboden om zich verder te specialiseren.

Door intensief in jonge ICT’ers te investeren, wil Qurius bereiken dat zij op de juiste plek in de organisatie terechtkomen. De eerste groep start in maart 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven