Ga naar hoofdinhoud

Qurius implementeert CRM-oplossing bij Uni-Invest


Qurius, specialist op het gebied van zakelijke Microsoft-oplossingen, heeft bij vastgoedbeleggingsfonds en kantoorverhuurder Uni-Invest een CRM-oplossing van Microsoft Dynamics geïmplementeerd. Uni-Invest hoopt met het CRM beter in te kunnen spelen op de wensen van haar klanten, de zakelijke huurders. Daarnaast verwacht het bedrijf slagvaardig en proactief te kunnen opereren op de vastgoedmarkt.

Klantgerichtheid
 “Binnen de vastgoedbranche wordt relatief weinig gebruikgemaakt van CRM“, zegt Pieter Roozenboom, CFO bij Uni-Invest. “De klantgerichtheid is bij Uni-Invest een van de onderscheidende factoren. Om onze klantprocessen beter te kunnen ondersteunen, hebben we nu heel bewust de keuze gemaakt voor CRM-software die eenvoudig te implementeren was, en waarmee onze medewerkers snel effectief zouden kunnen werken. Microsoft Dynamics CRM kwam bij de keuze van een platform naar voren als het meest gebruiksvriendelijk en is daarnaast eenvoudig te integreren in onze huidige systemen en manier van werken. Qurius heeft de implementatie ervan zeer pragmatisch en doelmatig opgepakt, zodat het geheel in korte tijd operationeel was. We zien ook dat medewerkers door de vertrouwde interface al snel goed uit de voeten kunnen met de software en er ook zelf de voordelen van zien en ondervinden”, aldus Roozenboom.

Grootste Europese partner
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. De pakket- en platformsoftware van Microsoft vormt hiervoor de basis. Op 18 december 2006 fuseerde Qurius met Watermark en is sindsdien de grootste partner van Microsoft Dynamics in Europa. Watermark Nederland richt zich op het leveren en implementeren van standaard bedrijfsbrede softwareoplossingen bij middelgrote, nationaal en internationaal opererende bedrijven. Het uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende ERP-, SCM- en CRM-oplossingen.
 
Overname
Vastgoedbeleggingsfonds Uni-Invest, opgericht in 1924, stond tot 2003 genoteerd op Euronext in Amsterdam. In 2002 nam een syndicaat onder leiding van Lehman Brothers Real Estate Partners het bedrijf over. Uni-Invest verhuurt betaalbare kantoren en bedrijfsruimten in heel Nederland. Op dit moment heeft Uni-Invest ongeveer 250 kantoren en bedrijfsruimten met een waarde van circa € 1,3 miljard in haar portefeuille.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven