Ga naar hoofdinhoud

Promundo richt eigen opleidingsorganisatie op


Promundo heeft een eigen opleidingsorganisatie voor beginnende interim-managers opgericht, genaamd Proyou. Medewerkers doen onder begeleiding van Promundo-consultants ervaring op in de praktijk als adviseur en interim-manager in de sectoren Inkoop & Logistiek, Facility Management, Finance, HR en Safety & Security.

Ze beginnen als assistent van een (senior) consultant. In deze functie gaan ze aan het werk met interim-opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Daarbij worden de medewerkers intern begeleid door Promundo. Zijn ze uitgegroeid tot volleerd interim-manager, dan kunnen ze zelfstandig aan de slag. Promundo draagt zorg voor coaching, begeleiding en opleiding.

De adviseurs van Promundo vertalen strategische uitgangspunten naar de praktijk op de werkvloer en zorgen dat dit ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Een toenemende vraag hiernaar heeft Promundo doen besluiten haar eigen opleidingsorganisatie op te richten.

Investeren in talent
Taco Sijbrandij, medeoprichter van Promundo en directeur van Proyou: “We willen zorg dragen voor een blijvende toestroom van goede medewerkers door te investeren in jong talent, coaching en begeleiding on the job. We verwachten ondernemerschap van de aspirant interimmers in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook een bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie. Jonge mensen hebben door de digitalisering een hele nieuwe manier van communiceren ontwikkeld. Die kennis en ervaring nemen we graag op in ons bedrijf.”

Aanmelden
Geïnteresseerde afgestudeerden kunnen zich aanmelden via de website https://www.proyou.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven