Prologis bouwt groot distributiecentrum op Schiphol • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Prologis bouwt groot distributiecentrum op Schiphol

De eerste schop in de grond bij Prologis Fokker Park DC2B.

Logistiek vastgoedontwikkelaar Prologis bouwt een ruim 10.000 m2 groot distributiecentrum (DC2B) op Prologis Fokker Logistics Park. Het pand DC2B krijgt 16 docks en is op te delen in twee units. Het pand is vooral geschikt voor luchtvracht-gerelateerde logistieke activiteiten. DC2B wordt speculatief gebouwd en is beschikbaar voor de markt in het derde kwartaal van 2019.

DC2B is gelegen op Prologis Fokker Logistics Park aan de Fokkerweg 300 in Oude Meer. Dit park is het grootste luchthaven-gerelateerde logistieke park in Europa in particulier eigendom. Prologis Fokker Logistics Park heeft een oppervlakte van circa 170.000 vierkante meter aan moderne distributieruimte en tal van internationale logistieke dienstverleners zijn er gehuisvest.

BREAAM-keurmerk

“Wij willen onze klanten op Prologis Fokker Logistics Park flexibiliteit en groeimogelijkheden bieden en zo invulling geven aan de sterke vraag in de regio”, aldus Sander Breugelmans, countrymanager Prologis Benelux. “Het gebouw wordt ontwikkeld met hoogwaardige specificaties, zoals gebruikelijk in alle Prologis ontwikkelingen, en we hopen het BREAAM-keurmerk ‘Very Good’ te ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven