ProLogis benoemt Nederlandse managing director • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

ProLogis benoemt Nederlandse managing director


ProLogis, eigenaar, manager en ontwikkelaar van distributiecentra, heeft de Nederlandse Ralf Wessel aangesteld als managing director of Global Investment Management. Wessel is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de strategie van nieuwe fondsen en relaties met investeerders in vastgoedfondsen.

Tien jaar ervaring
Wessel, die al sinds 2006 bij ProLogis werkt, heeft ruim tien jaar ervaring in het beheer van commerciële vastgoed¬investeringen. Hiervoor was hij als senior vice president of European Fund and Capital Markets verantwoordelijk voor het beheer van de Europese fondsen van ProLogis en het daaraan gerelateerde vastgoed. Voor ProLogis werkte Wessel bij Equity Estate, een Nederlandse beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen.

Simon Nelson
Simon Nelson volgt Wessel op als senior vice president of Fund Management and Acquisitions Europe. Tevens is Nelson head of asset management bij ProLogis European Properties. Nelson kwam in 2001 bij ProLogis, waar hij de verantwoordelijkheid kreeg over investeringsacquisities in Zuid-Europa. Nelson droeg onlangs zorg voor Europese acquisities en plaatsingen en coördineerde de onafhankelijke portfoliowaarderingen. Voor zijn komst bij ProLogis was Nelson een partner en investeringsdirecteur bij DTZ Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven