Prénatal besteedt logistiek uit aan Geodis • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Prénatal besteedt logistiek uit aan Geodis


Prénatal Moeder en Kind heeft besloten zijn logistieke operatie uit te besteden aan logistiek dienstverlener Geodis Logistics. Het distributiecentrum van Prénatal is nu nog samen met het servicekantoor gevestigd op het bedrijventerrein De Vaart in Almere. Door de logistiek uit te besteden, creëert het retailbedrijf alle mogelijkheden voor zichzelf om verder te groeien. Er komt een nieuw dc op het nieuwe Bedrijvenpark Stichtsekant aan de A27 in Almere. Als alles goed gaat, zal dit dc eind 2009 in gebruik worden genomen.

Grenzen
Het huidige distributiecentrum en servicekantoor zijn al lange tijd gevestigd op de huidige locatie in Almere. De grenzen van de capaciteit zijn hier echter bereikt. Het aantal winkels groeit en Prénatal wil bovendien vanuit Nederland verder uitbreiden richting Noord- en West-Europa. Prénatal heeft gezien de huidige situatie en de toekomstplannen, de mogelijkheden voor het bedrijf in haar totaliteit onderzocht. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het besluit om het distributiecentrum uit te besteden aan Geodis Logistics Benelux. Geodis, die een multi-user omgeving biedt, is gespecialiseerd in gecompliceerde logistieke processen. Dit is noodzakelijk om de toekomstige ambities van Prénatal in binnen- en buitenland mogelijk te maken.

Verder groeien
Ad de Wit, Manager Logistiek bij Prénatal, is blij met deze keuze: “De techniek en de capaciteit van het nieuwe gebouw van Geodis stelt ons in staat om Prénatal verder te laten groeien met de juiste support vanuit een goed innovatief distributiecentrum. Onze medewerkers spelen een belangrijke rol bij de uiteindelijke kwaliteit en prestatie. Geodis kan hen als specialist ook meer ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden bieden binnen hun vakgebied.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven