PostNL bouwt sorteercentrum in Hoogeveen en opent in België • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

PostNL bouwt sorteercentrum in Hoogeveen en opent in België

Record aantal pakketten bij PostNL.

PostNL blijft zijn capaciteit vergroten. Dit keer wordt er een sorteercentrum gebouwd in Hoogeveen. In België opent het bedrijf binnenkort een sorteercentrum.

PostNL, dat vorig jaar nog een gerobotiseerd sorteercentrum opende voor kleine pakketten, gaat opnieuw bouwen. Dit keer in Hoogeveen.

PostNL heeft 2,5 hectare grond gekocht op het bedrijventerrein dat grenst aan snelweg A37, meldt Dagblad van het Noorden. Het bedrijf was al een tijd op zoek naar een locatie voor een groot sorteercentrum in Drenthe.

In Noord-Nederland heeft PostNL momenteel drie sorteercentra: in Kolham, Leeuwarden en Zwolle. Het nieuwe sorteercentrum komt er om Drenthe, maar ook delen van Groningen, beter te kunnen bedienen.

Het sorteercentrum in Hoogeveen wordt de 27ste vestiging in ons land. Volgens de krant moet in het eerste kwartaal van volgend jaar klaar zijn. Inmiddels wordt op het bedrijventerrein al gewerkt aan de aanleg van uitritten rond het nieuwe pand.

PostNL bevestigt het nieuws, maar wil inhoudelijk verder geen mededelingen doen.

PostNL groot sorteercentrum in België

Medio maart opent PostNL zijn eerste grote sorteercentrum in België, het land waar het eind 2021 zo in opspraak raakte. Het nieuwe sorteercentrum kan 9.000 pakjes per uur verwerken.

Het sorteercentrum komt in Willebroek, de plaats waar ook Active Ants zijn gerobotiseerde dc heeft gebouwd. En andere bekende bewoner van Willebroek is Nedcargo dat vanuit hier zijn online drankenhandel bestierd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven