Ga naar hoofdinhoud

Pinguin kiest voor MLS van Davanti


De Belgische groentespecialist Pinguin, met meer dan 2.000 vriesprodukten in het assortiment, heeft gekozen voor het MLS van Davanti als Internal Handling System voor de nieuwe verpakkingshal in het Belgische Westrozebeke.

De implementatie vindt plaats in twee fasen; de tweede fase wordt naar verwachting in januari 2008 opgeleverd. Pinguin is gespecialiseerd in vriesverse groenten, groentebereidingen en aardappelproducten. Het bedrijf beschikt over twaalf vestigingen, o.a. in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De fabriek in Westrozebeke wordt nu voorzien van een gemechaniseerde oplossing waarvan de opslag van halffabrikaten in een automatisch magazijn (Egemin), de mengerij (Datapolis) en de negen automatisch verpakkinglijnen (FLSystems, Bopack) deel uitmaken. Het ERP-systeem is SAP ERP 2005 (consultancy: Delaware). MLS vervult de rol van Material Flow Control System (MFCS) met voorraadverantwoordelijkheid. MLS is tevens de interface tussen SAP en de onderliggende systemen.

Davanti Warehousing is een 40 personen tellend bedrijf dat oplossingen en diensten biedt op het gebied van software voor magazijnlogistiek. Davanti’s oplossingen bestaan uit het magazijnbeheersysteem MLS en daaraan gekoppeld (maar ook koppelbaar met andere warehouse management systemen) WIS, de Warehouse Intelligence Solution. MLS is in eerste instantie bedoeld voor de Europese markt en is volgens Davanti bij uitstek geschikt voor logistiek dienstverleners, retailers, groothandels en producenten.

Davanti logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven