Pieter Jan Hagens presenteert Verpakkingsinnovatie Diner • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Pieter Jan Hagens presenteert Verpakkingsinnovatie Diner


Het zesde Nationale Verpakkingsinnovatie Diner, dat op 29 november a.s. op initiatief van het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) plaatsvindt in de Royal Residence van Engels te Rotterdam, zal gepresenteerd worden door Pieter Jan Hagens.

Hagens is bekend als presentator van radio- en televisieprogramma’s met een hoge journalistieke waarde. Hij was onder meer te zien als presentator bij het AVRO-televisieprogramma De Ochtenden. Ook deed hij het programma Netwerk (AVRO, KRO en NCRV) en TweeVandaag (AVRO en TROS) en presenteert hij vanaf 29 oktober 2007 EénVandaag op Nederland 1. In 2008 gaat hij het populaire AVRO-tv-programma ‘Wie is… de Mol?’ presenteren.

Absolute must
De presentatie van Pieter Jan Hagens wordt gecombineerd met vier innovatieve programma-onderdelen en natuurlijk een uitstekend menu. Dat alles maakt het bijwonen van het diner volgens organisator NVC een absolute must voor iedereen met een hart voor het innovatief en duurzaam verpakken van producten. Het diner is volgens het Nederlands Verpakkingscentrum een uitstekende manier om bestaande
relaties in het verpakken weer te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Genomineerden
Zo zijn de genomineerden van De Nederlandse Verpakkingsketen Prijs 2007 aanwezig, alsmede de genomineerden van de NVC Afstudeercompetitie Verpakken 2007. De creatieve resultaten van het grote NVC-project Out of the Box zullen eveneens te zien zijn. Creatief samenwerken staat centraal in de speciale ‘surprise’-afsluiting van het diner waarvoor de ontwikkelingen in volle gang zijn.

NVC
Organisator NVC is opgericht in 1953 en is de enige ketenvereniging in Nederland op het gebied van verpakken. Met ruim 540 lidbedrijven en een netwerk van 12.000 professionals is de vereniging voortrekker in informeren, innoveren, opleiden en trainen. Met het Nationale Verpakkingsinnovatie Diner probeert het NVC de innovatieve samenwerking in de supply chain van verpakte producten, van grootwinkelbedrijf tot grondstofleverancier, te stimuleren.

Foto: Roy Beusker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven