Picnic breidt aantal warehouses flink uit in Duitsland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Picnic breidt aantal warehouses flink uit in Duitsland


Picnic en groei gaan al jaren samen. Voor Duitsland heeft het bedrijf grootste plannen volgend jaar.

Picnic is al enkele jaren actief in Duitsland. Het bedrijf begon nabij Düsseldorf waar in 2021 een tweede dc werd geopend. In Oberhausen bouwt het zijn grootste geautomatiseerde fulfilment center.

Duitse expansie Picnic

En daar blijft het niet bij. De Oosterburen kunnen binnenkort en masse online boodschappen doen bij de Nederlandse e-commerce super die dit jaar in Utrecht zijn eerste geautomatiseerde fulfilment center opende. In Hamburg betrekt Picnic een meerlaags dc en daar blijft het niet bij als het aan Michiel Muller ligt. De ceo van Picnic heeft grootse groeiplannen in Duitsland.

“ In 2023 komen er twintig warehouses bij en starten we onder meer in Hamburg, Berlijn, München. Onze Nederlandse werknemers, mbo expats, gaan de Duitsers leren hoe de operaties te runnen. Hoe gaaf is dat; zes maanden wonen en werken in het buitenland als je 20+ bent. Interessante tijden dus.”

Lees het complete interview met Michiel Muller binnenkort in de speciale editie Koplopers. Een special waarin vier top managers van vier topbedrijven (DHL, Ceva Logistcs, Picnic en bol.com) terugblikken en vooruitkijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven