Peter Sierat nieuwe directeur TLN • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Peter Sierat nieuwe directeur TLN


Peter Sierat (51) begint op 1 januari a.s. als de nieuwe algemeen directeur van Transport en Logistiek Nederland (TLN). Sierat volgt Ron van ’t Schip op, die de functie bijna vijf jaar vervulde en in september zijn vertrek bekendmaakte.

Peter Sierat heeft een ruime staat van dienst op het gebied van transport en logistiek. Hij werkt momenteel als Europees Business-unit directeur Bulk liquids bij De Rijke Europe BV. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor een organisatie met een miljoenenomzet en circa 600 medewerkers. Hij geeft leiding aan een internationaal managementteam en hij is verantwoordelijk voor de Europese integratie van alle De Rijke bedrijven in de Bulk Liquid activiteiten.

Geen onbekende
Peter Sierat is ook in TLN-kringen zeker geen onbekende. Hij is al jaren actief in diverse besturen van TLN. Momenteel is hij lid van het dagelijks bestuur/algemeen bestuur; hij is ook penningmeester van TLN. De nieuwe topman van Transport en Logistiek Nederland geeft aan het als zijn belangrijkste taak te zien “om zich op inspirerende wijze in te zetten voor een toonaangevende en herkenbare brancheorganisatie in de sector transport en logistiek”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven