Peinemann wordt distributeur van Mobicon Ga naar hoofdinhoud

Peinemann distributeur van Mobicon


Peinemann Lifting Solutions is verkozen tot exclusief distributeur in Nederland van de Mini Straddle Carriers van het Australische Mobicon Systems.

Mobicon was als exposant aanwezig op de CeMAT 2014 in Duitsland en was op zoek naar distributeurs voor de Europese markt. Bij die gelegenheid is onder andere door Peinemann Lifting Solutions veel belangstelling getoond voor de distributie van de Mobicon Mini Straddle Carriers. Dat heeft na een aantal bezoeken over en weer geleid tot een exclusieve distributieovereenkomst in Nederland.

Kenmerken

Kenmerken van deze Mini Straddle Carrier zijn: de relatief lage investeringskosten, het compacte formaat, met een relatief lage wieldruk en het gegeven dat deze carriers in staat zijn om 20 en 40 foot containers met een telescopische spreader tot 35 ton aan te heffen en deze vervolgens onder 4 meter hoge doorgangen kan transporteren. Deze carrier heeft volgens de fabrikant bovendien een gunstig brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. Volgens Peinemann zijn al deze kenmerken ideaal voor bedrijven die hun eigen containers willen handlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven