PE People verhuist naar Den Bosch • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

PE People verhuist naar Den Bosch


PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, verhuist naar een groter hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch. De verhuizing is tevens het startsein voor het vorig jaar ovegenomen Total Team om voortaan te opereren onder de naam PE People. Beide clubs vinden onderdak in het nieuwe pand in Den Bosch.

De verhuizing van PE People van Reek naar Den Bosch is een gevolg van diverse ontwikkelingen, zoals de toenemende professionalisering, de aanhoudende organisatiegroei en de stijgende vraag naar hoger opgeleid personeel. Met het nieuwe kantoor kan PE People haar dienstverlening, zowel naar opdrachtgevers als intern naar de andere vestigingen in het land, optimaliseren en de verdere groei van de organisatie faciliteren.

“Door de toenemende vraag naar zowel laag als hoog opgeleide uitzendkrachten uit Polen en Midden- en Oost-Europa waren wij genoodzaakt te verhuizen naar een groter hoofdkantoor”, aldus Saskia Rosmalen, commercieel directeur van PE People. “Het voordeel van ‘s-Hertogenbosch ten opzichte van ons oude kantoor in Reek is dat het beter bereikbaar is en een centrale plaats inneemt in de regio.”

PE People is inmiddels vol in bedrijf aan het Pettelaarpark 80 in ‘s-Hertogenbosch. Het kantoor opent in februari officieel zijn deuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven