P&E People benoemt regiomanager Noord-Oost • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

P&E People benoemt regiomanager Noord-Oost


P&E People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Arjan Kreuter (31) benoemd tot regiomanager Noord-Oost. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantrelaties van P&E People in de regio’s Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Groningen en Friesland.

Ruime ervaring
De afgelopen vier jaar was Arjan Kreuter werkzaam als vestigingsmanager Ede bij P&E People. Daarvoor deed hij ruime ervaring op in verschillende functies. Zo werkte hij binnen de makelaardij, waar hij verantwoordelijk was voor PR, marketing en communicatie.

Bewuste keuze
Saskia Rosmalen, commercieel directeur van P&E People noemt de benoeming van een nieuwe regiomanager uit de interne organisatie een bewuste keuze:  “Door zowel de vakinhoudelijke- als de branchespecifieke kennis van Arjan is hij in staat om de groei van de organisatie verder door te zetten. Daarnaast beschikt Arjan over de juiste ervaring om de commerciële doelen te bereiken en onze service en professionaliteit uit te dragen.”

Uitdaging
Uiteraard is ook Arjan Kreuter zelf blij met zijn nieuwe job: “Het is voor mij een interessante uitdaging om in de functie als regiomanager Noord-Oost invulling te geven aan de verdere groei van P&E People binnen de branche voor internationale arbeidsbemiddelaars. P&E People is een professionele en gedreven organisatie waar een persoonlijke aanpak en specialistische kennis van de branche centraal staan. Met de bedrijfsspecifieke ervaring van mijn vier jaar als vestigingsmanager, kan ik onze positie binnen de regio verder uitbouwen en verstevigen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven