Ga naar hoofdinhoud

P&E benoemt Regiomanager West


P&E People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Gerton Stolk aangesteld als Regiomanager West. Met de benoeming van Stolk versterkt P&E People zijn marktpositie binnen de branche voor internationale arbeidsbemiddelaars.

Klant centraal
Stolk wordt onder meer verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantrelaties van P&E People in de regio’s Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en Brabant West. Stolk was eerder Vestigingsmanager Barendrecht bij P&E People. Verder heeft hij diverse commerciële functies vervuld in onder andere de reclamewereld en de financiële sector. “Mijn commerciële ervaring en het hectische en dynamische aspect van een baan als Vestigingsmanager komen in deze functie samen”, aldus Gerton Stolk. “Ik kan samenwerken en meedenken met opdrachtgevers en er tegelijkertijd voor zorgen dat we de groei van P&E People voortzetten. Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat de klant centraal staat en in P&E People heb ik een organisatie gevonden die op dezelfde manier met klanten omgaat. Daarnaast kan ik met mijn bedrijfsspecifieke ervaring onze positie binnen de regio verder uitbouwen en verstevigen.”

Essentieel
“Wij zijn verheugd dat we Gerton als Regiomanager hebben benoemd”, zegt Saskia Rosmalen, Commercieel Directeur van P&E People. “Wij hebben bewust gekozen voor iemand uit de interne organisatie. Gerton beschikt over zowel vakinhoudelijke- als branchespecifieke kennis en is daarmee in staat om opdrachtgevers te overtuigen van het belang van Poolse en andere Europese werknemers. Dit is essentieel voor deze functie aangezien de noodzaak van het bemiddelen van zowel laag- als hoogopgeleiden uit Polen en andere Europese landen steeds groter wordt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven