Patrick Thijsen nieuwe projectmanager 2organize • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Patrick Thijsen nieuwe projectmanager 2organize


Patrick Thijsen is de nieuwe projectmanager bij 2organize, specialist op het gebied van multichannel campagne management en marketing intelligence.

Thijsen heeft eerder gewerkt als projectmanager bij Accenture. In deze functie werkte hij op projectbasis voor onder andere ING, Unilever, Wolter Kluwer, ABN AMRO, Ministerie van Defensie en NICTIZ. Bij NICTIZ coördineerde Thijsen het testtraject rond het platform om decentrale patiëntgegevens centraal op te kunnen vragen en in te zien (Elektronisch Patiënten Dossier). Daarnaast hield hij zich intern bezig met de ontwikkeling van Peoplesoft HR, SAP HR en Information management-vaardigheden van de organisatie.

Thijsen zal zich in zijn nieuwe functie vooral richten op het managen van, in het bijzonder, complexere en langlopende projecten bij een van de key accounts van 2organize in de telecombranche. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het programmamanagement van projecten binnen dit account, die worden uitgevoerd door collega-projectmanagers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven