Ga naar hoofdinhoud

Patrick Byrne CEO van Intermec


De Raad van Bestuur van Intermec heeft Patrick J. Byrne benoemd tot President en Chief Executive Officer van het concern. Byrne wordt daarmee ook zelf lid van de Raad van Bestuur.
Byrne volgt Larry D. Brady op, die zoals eerder aangekondigd met pensioen gaat. De 46-jarige Patrick Byrne heeft 24 jaar voor Hewlett Packard en Agilent Technologies gewerkt, in diverse functies op het gebied van Research, Engineering, Marketing en General Management. Zijn meest recente functies waren die van Senior Vice President van Agilent Technologies, Inc. en President van Agilent’s Electronic Measurement Group. Voor die tijd was hij Vice President en General Manager van Agilent’s Wireless Business Unit. Byrne behaalde zijn B.S. Degree in Electrical Engineering aan de University of California, Berkeley, en zijn Master of Science Degree in Electrical Engineering aan de Stanford University. Momenteel is hij lid van de Raad van Bestuur van het Samuel Ginn College of Engineering van de Auburn University.
Allen J. Lauer is door de Raad van Bestuur van Intermec verkozen tot Non-Executive Chairman of the Board . Hij is al sinds 2004 bestuurder van Intermec.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven