Palletways breidt Europese netwerk uit naar Slowakije • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Palletways breidt Europese netwerk uit naar Slowakije


De Palletways Group, Europa’s grootste en snelst groeiende netwerk voor exprespalletvracht, heeft haar netwerk vanuit Hongarije uitgebreid naar Slowakije. Het Slowaakse netwerk opereert vanuit de Hongaarse hub in Biatorbágy in de buurt van Boedapest. Dankzij de centrale ligging kan de hub functioneren als een crossdockplatform voor grensoverschrijdend vervoer tussen Hongarije en Slowakije, maar tegelijkertijd er kunnen ook binnenlandse zendingen afgehandeld worden.

Marek Ondrejcak, regiomanager van Slowakije bij Palletways, zegt: ”Slowakije deelt een grens van 655 kilometer met Hongarije en er bestaan sterke culturele, commerciële en economische banden tussen de twee landen. Uitbreiding van de Hongaarse activiteiten naar Slowakije is dus een logische stap om de activiteiten van Palletways in Oost-Europa te versterken. We hebben al negen onafhankelijke transporteurs gerekruteerd. Ze hebben veel ervaring en ze zijn erg gemotiveerd om zich bij het Palletways-netwerk aan te sluiten. We kijken er naar uit om te zien wat we in de komende maanden samen kunnen bereiken.”

Marek Ondrejcak, regiomanager van Slowakije bij Palletways: “Een logische stap.”

‘’Slowakije heeft een goed ontwikkelde economie met hoge inkomens. Ze is vergeleken met het Europees gemiddelde snel gegroeid. De Slowaakse export is goed voor 89% van het bruto nationaal product. Wij hopen dat onze internationale service daar een aanzienlijk deel van zal kunnen uitvoeren”, verduidelijkt Peter Kovacs, managing director van Palletways Hongarije en Slowakije. “We hebben het Hongaarse netwerk een paar jaar geleden gelanceerd. Op deze korte termijn naar Slowakije uitbreiden is een veelzeggend resultaat. De uitbreiding is een fantastische mogelijkheid voor de klanten en leden van Palletways. Zij kunnen nu aan nog meer Europese bestemmingen leveren. Bovendien toont het andere bedrijven in de markt ons streven naar voortdurende groei.”

Dankzij de uitbreiding naar Slowakije bedient de Palletways Group nu 24 landen en beschikt ze over meer dan 450 lokale depots. Met haar netwerk kan Palletways een volledig aanbod van binnenlandse en internationale diensten aanbieden, waaronder een binnenlandse Premium-service, Economy-service en ochtendleveringen. Alle zendingen zijn volledig traceerbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven