Ortec Plandag in Zeist • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Ortec Plandag in Zeist


Woensdag 3 oktober aanstaande wordt in het Hotel Theater Figi in Zeist van 9.30 tot 17.00 uur de Ortec Plandag gehouden.

Dagprogramma
De dag wordt geopend door Gerrit Timmer, mede-oprichter en bestuursvoorzitter van Ortec. Daarna houdt Goos Kant, logistiek directeur van Ortec, een presentatie over ‘De kunst van het plannen’. Naast de theoretische onderbouwing komen ook  praktijkcases en praktische tips aan bod. Minder bekend is dat ook binnen de sportbranche planexperts nodig zijn om de teams zo goed mogelijk te plannen. Bert Goedkoop, trainer van Beach Team Holland, vertelt wat er komt kijken bij het plannen van een team op weg naar Olympisch goud. Zo zoomt hij in op de planning van een Olympische cyclus en hoe het verloopt met de afstemming van de scouting, de opleiding en de top. Het doel van het optimaliseren van de supply chain is meestal gericht op ‘beter presteren’. Anton van Beek, passieplanner en coach bij netwerkorganisatie ‘Anders Presteren’ komt met praktische tips en tools, die direct toe te passen zijn.

Feestelijk tintje
De Ortec Plandag krijgt een feestelijk tintje: Ortec verloot onder de bezoekers een een geheel verzorgd volleybal-arrangement voor twee personen voor het komende topvolleybalseizoen. Naast de presentaties van diverse sprekers is er tijdens de lunch gelegenheid voor het bezoeken van de informatiemarkt. Op de informatiemarkt worden live-demonstraties gegeven en zijn partners van Ortec aanwezig. In de middag worden workshops gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven