Ga naar hoofdinhoud

Oranjekoorts bij Thermo King


Thermo King Transportkoeling gaat vanaf 26 mei a.s. aan iedereen die voor onderhoud of service in één van de werkplaatsen komt, of die service op locatie ontvangt, een voetbal cadeau doen. Het bedrijf is er van overtuigd dat de oranjekoorts deze zomer weer in alle hevigheid zal losbarsten en wil nog maar eens benadrukken dat Thermo King Transportkoelingen een koele en storingsvrij zomer garanderen. De opstelling van Thermo King zelf vermeldt naar eigen zeggen vestigingen in Groningen, Heerenveen, Beilen, Aalsmeer, Hoorn, Apeldoorn, Oldenzaal, Maasdijk, Rotterdam, Roosendaal, Best, Tilburg en Venlo. Meer dan een elftal dus. Daarnaast zijn er de mobiele servicewagens, voor service op locatie.

Trailerunit
Vanuit de branche is volgens Thermo King de afgelopen maanden enthousiast gereageerd op de introductie van de SLX: de nieuwe trailerunit van Thermo King.
Zowel tijdens de Europese launch in Amsterdam als op de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg waren de bezoekers volgens de leverancier positief. De SLX is volgens Thermo King momenteel de meest zuinige en daardoor meest groene trailerkoelmachine op de markt.

Thermo King SLX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven