Ga naar hoofdinhoud

Oracle komt met JD Edwards EnterpriseOne 9.0


Oracle heeft tijdens Oracle OpenWorld de nieuwe versie van JD Edwards EnterpriseOne getoond. De ERP-oplossing is in verschillende opzichten verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

Zo heeft Oracle’s ERP-omgeving een nieuwe Project and Goverment Contract Accounting-module. Die maakt de nieuwe versie geschikt voor sectoren als engineering en construction en professionele projectgeoriënteerde diensten. De ERP-omgeving is bovendien verbeterd op het gebied van financieel management, supply chain management en human rescource management. Verder bevat JD Edwards EnterpriseOne 9.0 industriespecifieke functionaliteit voor engineering en construction, food en beverage, commerciële vastgoed, industriële productie en professionele dienstverlening.

Nieuwe mogelijkheden
De technologie-infrastructuur van de JD Edwards EnterpriseOne-applicaties bevat nieuwe mogelijkheden op het gebied van rapportage, integratie, systeemadministratie en gebruiksvriendelijkheid. Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne Tools 8.98 is beschikbaar voor JD Edwards EnterpriseOne 8.10, 8.11, 8.11 SP1, 8.12 en 9.0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven