Ga naar hoofdinhoud

Oracle integreert pakketten


Om klanten de beste supply chain management-mogelijkheden te kunnen bieden, kondigt Oracle de integratie aan van Oracle Transportation Management met Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne. Hierdoor kunnen de klanten volgens Orcale kosten minimaliseren en controle krijgen over hun transport- en logistieke activiteiten, terwijl tegelijkertijd inefficiënte en overbodige processen worden geëlimineerd. Oracle Transportation Management is geïntegreerd in de JD Edwards EnterpriseOne verkooporder-, procurement- en financiële managementapplicaties waardoor een complete fulfillment execution-oplossing ontstaat. Klanten kunnen nu transportplanning, -uitvoering en vrachtbetaling eenvoudig binnen één enkele applicatie afhandelen, van item-beschikbaarheid tot en met levering en financiële afhandeling.

Betere samenwerking
Het resultaat is volgens Oracle een betere samenwerking met leveranciers, service providers, transportbedrijven en klanten, op financieel vlak, maar ook op het gebied van inkoop en logistiek. Daarnaast zijn door de integratie meerdere soorten transport mogelijk, waaronder FTL (full truckload) en LTL (less-than-truckload), pakketzendingen en complexe multi-leg zendingen per vliegtuig, boot of trein.
Oracle maakt eveneens bekend dat Oracle Transportation Management is geplaatst als leider in het Gartner 2007 Transportation Management Systems (TMS) Magic Quadrant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven