Oordeel chauffeur in haven telt zwaarder • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Oordeel chauffeur in haven telt zwaarder


Het oordeel dat de chauffeur heeft over de truck waar hij op rijdt, speelt in de havens en terminals een steeds grotere rol. Dat constateert fabrikant Hyster, in de markt waar het bedrijf zelf zwaar vertegenwoordigd is. “Meer aankopers realiseren zich dat door te focussen op de bestuurderseisen en de werkomgeving, de productiviteit kan worden verhoogd en vermoeidheid van de bestuurder worden tegengegaan”, legt Antoon Cooijmans, Product Manager van Hyster Big Trucks uit.

Vista-cabine
Hyster produceert een complete lijn vorkheftrucks met hefcapaciteiten van 8 tot 48 ton, handlers voor lege containers en reachstackers in zijn fabriek in Nijmegen.
“Door de belangrijkheid van de bestuurder voor het leveren van efficiency hebben we zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van de speciale bestuurderscabine, bekend als de Vista-cabine, die nu in de hele Hyster Big Truck-productlijn wordt gebruikt”, zegt Cooijmans.

Volledig comfort
Hysters Vista-cabine biedt volgens Antoon Cooijmans uitstekende ergonomie en volledig bestuurderscomfort met airconditioningopties ingebouwd in het ventilatiesysteem, lage geluidsniveaus en een keuze aan handig geplaatste bedieningsorganen aan de rechterkant van de bestuurder om te zorgen voor een optimaal laag zicht naar voren. Grote ramen met getint veiligheidsglas zorgen ervoor dat de bestuurder goed zicht rondom en met name naar boven heeft. 

Productiviteit
“Comfort, bedieningsorganen, zicht en de positie van de cabine zijn allemaal belangrijke items op de verlanglijst van de bestuurder. In combinatie met de prestaties van de apparatuur, spelen deze items een belangrijke rol bij het maximaliseren van de productiviteit van de bestuurder en de totale activiteit”, aldus Cooijmans.

Hyster reachstacker Hyster reachstacker 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven