Ontwerp uw eigen houten transportkist in 5 minuten • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Ontwerp uw eigen houten transportkist in 5 minuten


Vanaf nu is het mogelijk om transportkisten online te configureren. Het bedrijf Box – Genau meine Kiste uit de Duitse deelstaat Baden-Württemberg wil met deze mogelijkheid tegemoetkomen aan de behoeften van logistieke bedrijven. 

Houten kisten zijn ideaal voor het vervoeren van zware, omvangrijke, grote en veel goederen. Het modulaire systeem dat Box – Genau meine Kiste nu heeft ontwikkeld (‘Mehrweg-BOX’), wordt gekenmerkt door zijn bijzondere flexibiliteit, veelzijdigheid en stabiliteit. Met een simpele wanddikte van de kisten, zonder het gebruik van binnen- en buitenstrippen, wordt het schadepercentage naar verluidt flink verkleind. 

De kisten kunnen meerdere keren worden gebruikt en dragen daardoor bij aan de efficiëntie en aan duurzaamheid, aldus Box – Genau meine Kiste. De tweede productlijn ‘Mehrweg-BOX’ werkt bovendien zonder gereedschap dankzij een speciale insteekbeugel. 

In 5 minuten een eigen kist

De logistieke gebruiker kan middels een online configurator zelf in kaart brengen wat zijn specifieke wensen zijn. Zo hoeven technische details niet meer schriftelijk, telefonisch of op locatie te worden besproken. 

Middels een online link, en zonder bijvoorbeeld software te hoeven installeren, kunnen klanten hun eigen box in slechts vijf minuten samenstellen. 

Zo min mogelijk fouten

“Met een paar klikken op de knop worden de maat, het materiaal, het interieur en de palletconstructie bepaald”, zegt CEO Timo Bisinger. “De gegevens die op deze manier worden verzameld, worden vervolgens rechtstreeks naar de volledig geautomatiseerde productiefaciliteit gestuurd. Mogelijke fouten worden tot een absoluut minimum beperkt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven