Ga naar hoofdinhoud

Omzet Unit 4 Agresso stijgt met 25%


Het gaat goed met Unit 4 Agresso, zo blijkt uit cijfers over de eerste helft van 2008. De softwarespecialist zag de omzet met 25% stijgen naar 191,4 miljoen euro. De resultaten stemmen Unit 4 Agresso positief over de rest van het jaar.

Unit 4 Agresso geeft aan dat haar producten veranderingen binnen een organisatie eenvoudig en efficiënt kan volgen. Volgens het bedrijf kennen de systemen van Unit 4 Agresso, in tegenstelling tot die van concurrenten, het probleem niet dat systemen hoge veranderingskosten vergen en uiteindelijk economisch verouderen. “Bedrijven staan nu voor de keuze opnieuw enorme bedragen te investeren om het huidige systeem aan te passen of om deze bedragen te investeren in een flexibel automatiseringssysteem met een lage total cost of change. Dit levert uiteindelijk duidelijke kostenbesparingen op”, aldus de softwarespecialist.

Margeverbetering
Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat de marktpositie van Unit 4 Agresso zich in de eerste helft van 2008 positief heeft ontwikkeld. Er liggen plannen klaar op het gebied van productontwikkeling om synergie te realiseren; de productlijnen Agresso Business World en CODA worden geoptimaliseerd en er zullen meer R&D-activiteiten in lageloonlanden plaatsvinden. Dit leidt tot een margeverbetering in de komende twee tot vier jaar.

Ook de tweede helft van 2008 ziet Unit 4 Agresso positief tegemoet. Volgens het bedrijf zijn er volop plannen en zitten er enkele belangrijke orders aan te komen. Ondanks de
vakantieperiode liet juli al sterke resultaten zien. Unit 4 Agresso heeft zich voor heel 2008 7 tot 10% omzetgroei als doel gesteld. Ten aanzien van de operationele winst (EBITDA) verwacht Unit 4 Agresso een stijging van tenminste 30%.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven