Oil & Vinegar wijst nieuwe logistieke partner aan • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Oil & Vinegar wijst nieuwe logistieke partner aan


De internationale winkelketen Oil & Vinegar gaat in zee met DSV. De logistiek dienstverlener gaat de opslag, orderafhandeling en distributie van zowel de B2C-webshoporders als de winkelbevoorrading in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en enkele niet-Europese landen regelen. 

Olie en azijn

Oil & Vinegar startte in 1999 in Nederland en biedt tal van culinaire producten aan, die veelal zijn geproduceerd door traditionele familiebedrijven. Het bekendste product is de zeer uitgebreide collectie olie en azijn, met zo’n zestig verschillende varianten. Vanwege zijn brede aanbod heeft Oil & Vinegar nu bewust voor DSV gekozen. 

Met deze overstap van gecombineerde warehousing, fulfilment en distributie wordt de basis gelegd voor de ambities voor verdere groei en optimale klantbeleving van Oil & Vinegar, schrijft de franchiseformule in een persbericht. 

Volledige ontzorging

“Bij de start van dit proces hebben wij de nodige criteria vastgesteld waarop we de toekomstige logistieke partner konden beoordele”, zegt Sjaak Mark, algemeen directeur van Oil & Vinegar. “Voor ons is het belangrijk dat wij een samenwerking aangaan met één partner, die ons op logistiek gebied volledig kan ontzorgen. We zijn zeer tevreden met onze keuze voor DSV, waarbij zij op alle criteria uitstekend naar voren kwamen en kijken uit naar de samenwerking.”

Voorbeeldcombinatie

“Het totaal ontzorgen van Oil & Vinegar met B2C en B2B orderafhandeling binnen alle piekmomenten in combinatie met de specialistische kennis van onze collega’s van DSV Road aangaande wegtransport maakt dit tot een voorbeeldcombinatie binnen onze totale dienstverlening in Nederland. Wij voelen ons dan ook bevoorrecht dat we onze diensten mogen leveren aan Oil & Vinegar”, reageert Peter van der Maas van DSV. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven