Officiële bevestiging overname Geveke door Esra • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Officiële bevestiging overname Geveke door Esra


Vrijdag meldde Logistiek Totaal al het nog niet officieel bevestigde bericht dat Esra
Intern Transport
de activiteiten van Geveke Intern Transport (G.I.T.) heeft overgenomen. Vandaag komt de officiële bevestiging van Esra-directeur Joop Pisa.
Volgens Pisa versterkt Esra Handelmaatschappij BV haar positie als totaalleverancier van intern transportmateriaal door de overname van activiteiten van Geveke Intern Transport (G.I.T.). Esra noemt Geveke ‘een toonaangevende leverancier op het gebied van mobiel intern transport’.

Joop Pisa: “Esra is een zeer succesvolle onderneming, die al sinds 1949 actief is in ontwikkeling, advisering, verkoop van mobiel intern transport en opslagtoepassingen. Geveke Intern Transport was gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zowel thermische als elektrische heftrucks en warehousing. Het bedrijf had tevens een eigen serviceafdeling, die ook heftrucks van derden onderhield. Voor de klanten van Geveke Intern Transport zal de overname geen ingrijpende gevolgen hebben. Esra zal alle bestaande verhuur- en onderhoudscontracten tegen dezelfde voorwaarden overnemen.”

Apeldoorn
In de praktijk betekent dit volgens Esra dat alle activiteiten van G.I.T. worden gecentraliseerd in de vestiging van Esra in Apeldoorn. “Voor Esra is dit een belangrijke stap voorwaarts. Via deze overname kan de onderneming haar marktaandeel in Nederland verder uitbouwen en gelijkmatiger verdelen. Door deze overname zet Esra haar imago als enige totaalleverancier voor logistieke producten nog meer kracht bij. Ook betekent dit een uitbreiding van Esra’s importeurschappen, aangezien door de overname het importeurschap van Hangcha en Noblelift wordt binnengehaald.”

In het komende nummer van Logistiek Totaal kunt u alle ins en outs van deze overname lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven