NVC gaat in op informerende functie verpakken • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

NVC gaat in op informerende functie verpakken


Het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) gaat tijdens de AIDC 2008, die plaatsvindt op 27 en 28 maart in Hotel en congrescentrum Papendal in Arnhem, dieper in op de informerende functie van het verpakken.

Volgens het NVC wordt de informerende functie van het verpakken steeds belangrijker. Daarbij gaat het steeds meer om de juiste codering en identificatie voor een correcte traceerbaarheid van het verpakte (gelabelde) product.

NVC Denktank
De NVC-stand bevindt zich in de centrale hal met de exposanten, standnummer 21. Op de beurs zelf vindt u de NVC Denktank Tracking & Tracing. Contactpersoon is NVC manager Kennisontwikkeling en Projecten, Ger Standhardt (g.standhardt@nvc.nl). Bij de NVC Denktank kunt u gratis terecht voor het in kaart brengen van uw vraagstuk en het vinden van een mogelijke oplossing bij een of meerdere van de exposerende ondernemingen.

Voorregistratie
Onderwerpen die op de AIDC voor het voetlicht komen, zijn de toekomst en de grenzen van RFID, RFID en barcodering, succesvolle RFID Supply Chain toepassingen en ‘the future value chain’. Belangstellenden kunnen zich voorregistreren via de website van het NVC (www.nvc.nl) of door contact op te
nemen met het NVC-verenigingsbureau in Gouda (info@nvc.nl). Bezoekers van NVC-lidbedrijven kunnen desgewenst van tevoren met hun vragen
terecht in Gouda bij NVC Bedrijfsinformatie om hun bezoek voor te bereiden. De contactpersoon is manager NVC Bedrijfsinformatie Helen Crowe (h.crowe@nvc.nl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven