NVC Denktank Tracking en Tracing op AIDC 2008 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

NVC Denktank Tracking en Tracing op AIDC 2008


Tracking en tracing van producten, objecten en personen zijn onderwerpen die intensief aan bod komen tijdens de congresbeurs AIDC 2008 die op donderdag 27 en vrijdag 28 maart gehouden wordt in Conferentiecentrum Papendal bij Arnhem. Bij deze vakbeurs staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatische identificatie, data collectie en natuurlijk tracking en tracing centraal.  

Bezoekers kunnen er niet alleen het complete aanbod aan methoden en technieken vinden, maar nu ook met hun vragen aankloppen bij de unieke NVC Denktank Tracking & Tracing.Professionals.

De NVC Denktank is een groep professionals die kosteloos mensen helpt met hun vragen over het al dan niet toepassen van tracking en tracing technieken voor personen, objecten en/of (gelabelde en anderszins verpakte) producten. Een vraagsteller kan zijn of haar vraag of idee voorleggen aan de Denktank en krijgt gedurende een half uur zo goed mogelijk antwoord, resulterend in een oplossingsrichting. Noch aan de vraag, noch aan de oplossingsrichting wordt verder openbaarheid gegeven buiten de Denktank, de vraagsteller en de ondersteunende organisatie van NVC.

Doelstelling
De doelstelling van de NVC Denktank is het geven van een extra impuls aan de verantwoorde en innovatieve invoering van tracking en tracing technieken en methoden in Nederland en daarbuiten. In totaal zijn twaalf sessies gepland, verdeeld over de beide beursdagen. Afgeleide doelstelling is het promoten van het belang van tracking en tracing voor de lage landen en het promoten van de vakbeurs AIDC 2008.

NVC
De leden van de NVC Denktank zijn door het Nederlands Verpakkingscentrum geïdentificeerd en benaderd op basis van hun expertise met en hun positie in het toepassen van tracking en tracing technieken voor personen, objecten en (gelabelde en anderszins verpakte) producten. Zij zetten zich persoonlijk in voor de Denktank, zonder last of ruggespraak. Een lid van de Denktank heeft de plicht eventuele onverwachte belangenconflicten tijdens het functioneren van de Denktank te melden en de vrijheid in een dergelijke situatie tijdelijk van deelname af te zien.

Contact
Contactpersoon voor de organisatie van de NVC Denktank is Ger Standhardt, manager Kennisontwikkeling en projecten (g.standhardt@nvc.nl; telefoon 0031-182-512411). Vooraanmelden als vraagsteller is aan te bevelen, omdat het aantal Denktanksessies beperkt is. Vraagstellers wordt verzocht zich minimaal 30 minuten voor het afgesproken tijdstip op de NVC-stand te melden. Gebeurt dit niet, dan heeft het NVC de mogelijkheid een andere vraagsteller toe te laten.

Netwerk
Voorafgaand, tijdens en na afloop van de AIDC 2008 is het NVC verder actief in al haar kernactiviteiten: opleiden, informeren en belangenbehartiging. Het NVC is de enige ketenvereniging in Nederland op het gebied van verpakken. Met haar netwerk van ruim 500 lidbedrijven en 12.000 individuen is de vereniging voortrekker in informeren, opleiden en belangenbehartiging. Het NVC is onder meer project-editor van de wereldwijde ISO-norm voor het toepassen van RFID in de supply chain van verpakte producten en voorzitter van de NEN Beleidscommissie Transport, Logistiek en Verpakking.

Het NVC-bedrijfslidmaatschap staat open voor alle Nederlandse (dochter)ondernemingen met interesse in verpakken en verpakte producten, van grootwinkelbedrijf tot grondstofleverancier. Actuele informatie vindt u op de NVC-website www.nvc.nl. Mailen naar info@nvc.nl kan ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven