NVC actief op Macropak • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

NVC actief op Macropak


Van 30 september tot en met 3 oktober a.s. vindt de Macropak, de grootste beurs op het gebied van verpakken en verpakkingen van de Benelux, plaats in het Jaarbeurscomplex te Utrecht. Het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) staat opgesteld in het hart van deze verpakkingsbeurs, bij de centrale ingang in Hal2, stand C030, en biedt een scala aan activiteiten.

Zo vindt op de avond van de eerste beursdag, 30 september, het 7e Nationale Verpakkingsinnovatie Diner plaats. Daar wordt bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van de nationale verpakkingswedstrijd De Gouden Noot 2008. Tevens zal de winnaar van de NVC Afstudeercompetitie Verpakken het podium betreden. De dag wordt geopend door NVC-directeur Michaël Nieuwesteeg, die in een theatersessie op de beursvloer een kort overzicht geeft over de actualiteit van het verpakken in Nederland anno 2008.

Conferentie
Op 1 oktober organiseert het NVC de unieke NVC-conferentie Packaging 2.0 – Duurzaam innoveren in verpakken – in Grand Hotel Karel V te Utrecht, vlakbij de Jaarbeurs. ’s Ochtends vertelt Roland ten Klooster, hoogleraar aan de NVC Leerstoel Packaging Design en Management aan de Universiteit Twente, in een theatersessie over het verpakkingsonderzoek en -onderwijs op universitair niveau in Nederland en daarbuiten.

Theatersessies
Donderdagavond 2 oktober houdt NVC Opleidingen een get-together-drink voor verpakkingskundigen, oud-cursisten, studenten aan de NVC Leerstoel Packaging Design en Management en geïnteresseerden in het volgen van een opleiding of cursus op verpakkingsgebied. De aftrap is om 15.30 uur op de NVC-stand. Die ochtend spreekt Sabine van Hoogenhuizen, voorzitter van de Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen, in een reeks door NVC georganiseerde theatersessies. De serie wordt op vrijdag besloten met een presentatie van de Federatie Nederlandse levensmiddelenindustrie (FNLI).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven