Nordic en Teklynx slaan handen ineen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nordic en Teklynx slaan handen ineen


Nordic ID en Teklynx International hebben in Düsseldorf een overeenkomst getekend, waarmee ze hun samenwerking bevestigen in het ondersteunen van Teklynx’ IDEAM mobiele applicaties op de PL3000 mobiele terminals en de nieuwe Nordic ID Morphic.

Nordic ID is fabrikant van draadloze terminals en handheld apparaten en specialist in mobiele RFID technologie. Het bedrijf is bekend door zijn ergonomische, eenvoudig te gebruiken, makkelijk te integreren mobiele communicatie- en datacollectie producten. Behalve barcodes worden ook HF en UHF RFID tags gelezen.

Applicatiegenerator
Teklynx International is ‘s werelds grootste ontwikkelaar van software producten voor de AIDC markt. IDEAM is een applicatiegenerator voor het ontwikkelen van data collectie applicaties voor draagbare terminals. Het biedt een schermgebaseerde ontwikkelomgeving om snel en eenvoudig een gebruikersinterface te ontwikkelen en zo terminal-onafhankelijke applicaties te genereren. 

Globale software suite
Benoît Walczak, Director of Sales bij Teklynx International is trots op de samenwerking met Nordic ID. “Dankzij deze samenwerking kan IDEAM een vaste plaats verwerven in de markt, door gebruik te maken van alle kenmerken en prestaties van de Nordic ID terminals. De IDEAM producten maken deel uit van een globale software suite. Deze suite bestaat uit een reeks van AIDC oplossingen, van data collectie tot het printen van barcode etiketten, en biedt daardoor een unieke oplossing voor onze wederverkopers en eindgebruikers.”

Compatible
Door de samenwerking zijn Nordic ID’s Morphic en PL3000 terminal nu compatible met IDEAM. Nordic ID heeft krachtige datacollectie, processor en opslagcapaciteit gecombineerd met een verscheidenheid van draadloze communicatiemethodes, waaronder 2G/3G. WLAN en Bluetooth. Op verzoek van de klant kan IDEAM worden geïntegreerd in Nordic ID’s mobiele platform, zodat de gebruiker volgens beide partijen volledig voordeel heeft van de Nordic ID terminal. Tegelijkertijd heeft deze klant ook de voordelen van IDEAM. De IDEAM applicaties draaien als ‘native client’ (het programma staat en draait op de terminal zelf) zodat ze een stuk sneller kunnen werken dan webgebaseerde- of Java applicaties. 

Meer mogelijkheden
Salesdirector Atte Kaskihalme van Nordic ID zegt: “Met behulp van de IDEAM software hebben onze partners en klanten meer mogelijkheden om zeer snel applicatie software te bouwen. Zo wordt gebruiksgemak gerealiseerd en een snellere ‘return on investment’ gegarandeerd.”

Twintig jaar ervaring
Nordic ID heeft twintig jaar ervaring in het produceren van handheld computers en draagbare terminals. Het is één van Europa’s grootste Auto-ID fabrikanten. Hoofdkantoor en productie zijn gevestigd in Salo, volgens insiders de “mobile phone valley” van Finland. Nordic ID is vooral bekend geworden door de Piccolink serie thin-client terminals. Innovaties van Nordic ID zijn onder andere de PL3000 dual mode WIN CE6 handcomputer met UHF en HF RFID en de nieuwe Nordic ID Morphic.

AIDC
Teklynx International is ‘s werelds grootste ontwikkelaar van software producten voor de AIDC markt.  Hieronder vallen onder meer software voor etiketontwerp, print management software, tracering en mobile oplossingen. De software producten ondersteunen de grootste verscheidenheid aan mobiele terminals en printers in de AIDC markt. Teklynx is een Microsoft Gold Certified Partner en heeft connectiviteit overeenkomsten met verscheidene ERP software ontwikkelaars. Meer dan 400,000 bedrijven in 120 landen hebben inmiddels gekozen voor de geïntegreerde software oplossingen voor de supply chain, warehouse management, logistiek, productie, voorraadbeheer en asset management. Het hoofdkantoor van Teklynx bevindt zich in Milwaukee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven