Nilfisk en CFM bundelen krachten • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nilfisk en CFM bundelen krachten


Nilfisk en CFM hebben hun krachten gebundeld. Nilfisk-CFM is de naam van de nieuwe grootste fabrikant van industriële stofzuigers. Sinds begin dit jaar verloopt de distributie rechtstreeks vanuit de Nilfisk-Advance vestiging in Almere.

Nilfisk maakt al een aantal jaren deel uit van de Nilfisk-Advance groep. Tot nu toe verliep de distributie via importeurs.

Het enige dat met de samenwerking verandert, is het logo; de merknaam Nilfisk wordt aan CFM toegevoegd.

Voordelen
Grootste voordelen voor de klanten van Nilfisk-CFM is dat de producten nu worden geleverd door één grote organisatie die innovatieve oplossingen aanbiedt voor de meest uiteenlopende reinigingsvraagstukken. Verder hebben klanten te maken met slechts één servicemonteur voor installatie en onderhoud.

Nilfisk-CFM levert industriële luchtaangedreven stofzuigers, industriële stofzuigers op krachtstroom, olie en spanen zuigers in diverse uitvoeringen, transportsystemen voor stof en korrels, centrale stofzuigersystemen en industriële stofzuigers met extreem hoog vermogen. Verder biedt de fabrikant white line, een serie speciale stofzuigers voor de farmaceutische, chemische, cosmetica-, voedings- en verpakkingsindustrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven