Nieuwste fulfilment center Picnic: de eerste beelden • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwste fulfilment center Picnic: de eerste beelden


Picnic heeft er een nieuwe fulfilment center bij. De bouw van het pand in Ridderkerk is zo goed als klaar; nu de inrichting nog vol geautomatiseerde systemen. De eerste beelden.

Picnic, dat dit jaar zijn eerste geautomatiseerde dc in Utrecht in gebruik nam, vestigt zijn tweede geautomatiseerd distributiecentrum in Ridderkerk. Het pand is opgeleverd door de aannemer.

Groot en geautomatiseerd dc Picnic

Het warehouse, ingericht door TGW, ontworpen door Palazzo en gebouwd door Aan de Stegge Twello dat ook het xxl-dc in Zwolle bouwt, is met een vloeroppervlak van 42.000 vierkante meter in zijn soort een van de grootste in Europa en krijgt onder meer geautomatiseerde sorteer-, inpak- en distributiemachines.

Het fulfilmentcenter gebruikt de laatste technologie op het gebied van robotisering om aan ruim 200.000 gezinnen per week de boodschappen te kunnen leveren. Verdeeld over drie temperatuurzones is er ruimte voor meer dan 200.000 kratten om producten in op te slaan. 

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

800 medewerkers

Hoewel het fulfilment center geautomatiseerd wordt, heeft het straks nog steeds veel arbeidskrachten nodig, naar schatting 800. Om deze banen in te vullen gaat Picnic samenwerken met de gemeente Rotterdam. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven