Nieuwe Yale 4-tons heftruck bij De Ru Houtimport • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Yale 4-tons heftruck bij De Ru Houtimport


De Ru Houtimport, leverancier van verantwoord hardhout, werkt sinds kort met het allernieuwste type Yale 4-tons heftruck. Deze nieuw geïntroduceerde serie Yale 4 – 5.5 tons heftruck is verkrijgbaar in zowel lpg- als in dieseluitvoering.

Sterk en beter voor milieu
De Ru Houtimport B.V. besloot voor haar vestiging in Almere een 4-tons (op 600 mm) gastruck aan te schaffen met een GM 6 cilindermotor, die nog ruim voor de vakantie geleverd werd. Er is gekozen voor een gastruck om aan de nieuwste milieuwetgeving te voldoen, en ook omdat er vaak binnen wordt gereden. Duizenden kubieke meters hout moeten regelmatig gelost en geladen worden; dat is de reden dat de keuze is gevallen op een sterk, handelbaar en ergonomisch kwalitietsproduct.
De Yale Veracitor VX heeft één van de sterkste motoren en meest compacte afmetingen in deze klasse. De heftruck werd geleverd met complete verlichting, plaatstalen cabine met verwarming en een 3-weg katalysator. Als extra is er gekozen voor een breed vorkenbord met een geïntegreerde sideshift vanwege de zware en lange bundels die vaak verplaatst dienen te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven