Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe vakbeurs voor hoogwerkers, verreikers en minikranen


Onder de naam Verticaaldagen Benelux vindt op 25 en 26 september voor de eerste keer een nieuwe vakbeurs plaats voor hoogwerkers, verreikers, en minikranen. Verticaaldagen Benelux is een vervolg op de voormalige Hoogwerkerdagen die gehouden werden in Harderwijk. Deze nieuwe beurs is bestemd voor Nederlandse en Belgische importeurs van hoogwerkers, verreikers en minikranen. Hij onderscheidt zich ten opzichte van de Hoogwerkerdagen door de toevoeging van verreikers en minikranen en deelname van bedrijven uit België. Om de beurs ook voor Belgische bezoekers goed bereikbaar te maken, heeft de organisatie als locatie Safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek gekozen.

Kans
De organisatie noemt het evenement een uitgelezen kans voor verhuurbedrijven en gebruikers van genoemd materieel om kennis te maken met de laatste nieuwe productontwikkelingen en op informele wijze de contacten met leveranciers te onderhouden en te intensiveren. De markt heeft inmiddels grote belangstelling getoond voor deelname aan deze nieuwe vakbeurs, zo meldt de organisatie. Nu al hebben 26 bekende importeurs van hoogwerkmaterieel zich als standhouder aangemeld.

APEX
De huidige 26 standhouders vertegenwoordigen samen meer dan 50 merken machines. De organisatie verwacht op deze eerste editie van Verticaaldagen Benelux uiteindelijk zo’n 35 standhouders te mogen begroeten. Samen zullen zij pakweg 200 machines tentoonstellen. Het is de bedoeling dat Verticaaldagen Benelux een terugkerend evenement wordt in de jaren waarin de Internationale APEX tentoonstelling in Maastricht niet plaatsvindt. In de praktijk betekent dit dat Verticaaldagen Benelux twee achtereenvolgende jaren plaats zal vinden, in het derde jaar gevolgd door de APEX tentoonstelling. De verwachting is dat de eerste editie van Verticaaldagen Benelux 1.000 – 1.200 bezoekers zal trekken.  

Bezoek
Een bezoek aan de beurs is, op vertoon van een volledig ingevulde toegangskaart welke door de standhouders ter beschikking wordt gesteld, gratis. Er zijn ook gratis toegangskaarten beschikbaar bij de registratiebalie op het beursterrein. Potentiële standhouders en bezoekers kunnen alle informatie omtrent Verticaaldagen Benelux 2009 vinden op de uitgebreide website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven