Nieuwe TLN-voorzitter arriveert in A-Ford • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe TLN-voorzitter arriveert in A-Ford


De eerste werkdag van de nieuwe algemeen voorzitter van TLN, Alexander Sakkers, begon even stijlvol als ludiek. Het vervoer vanuit zijn nieuwe woonplaats Baarn naar zijn nieuwe werkplaats Zoetermeer vond plaats met een oude A-Ford, geregeld door Koninklijke Saan.

Sakkers werd in Zoetermeer hartelijk welkom geheten door algemeen directeur Ron van ’t Schip van TLN, de ondernemersorganisatie voor het beroepsgoederenvervoer over de weg en de logistieke dienstverlening.

De leden van TLN besloten tijdens een Algemene Leden Vergadering op 6 juni 2007 om Sakkers tot algemeen voorzitter te benoemen. Sakkers is onder meer oud-burgemeester van Eindhoven. In deze functie was hij verantwoordelijk voor economische zaken en regionale samenwerking. Daarnaast maakte hij zich sterk voor de verdere uitbouw en versterking van Brainport Eindhoven/Zuid-oost Nederland. Als burgemeester investeerde hij stevig in contacten met de provincie, de nationale overheid, Europa, bedrijven en kennisinstellingen. Alexander Sakkers heeft zich in zijn carrière altijd intensief bewogen op het grensvlak van overheid en bedrijfsleven. Zo is hij bijvoorbeeld al actief in de sector transport en logistiek als voorzitter van de Commissie Stedelijke Distributie van het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven