Nieuwe subsidieronde voor bedrijven die willen digitaliseren • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe subsidieronde voor bedrijven die willen digitaliseren


Voor ondernemers die aan de slag willen met verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering is vanaf 17 mei weer subsidie beschikbaar. ‘Mijn Digitale Zaak’ is een initiatief van MKB-Nederland, INretail, KVK en RVO, in opdracht van het ministerie van EZK, en biedt naast subsidie ook persoonlijk advies.

De noodzaak om stappen te maken met digitalisering is groot, dat stelde het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat eind vorig jaar al tijdens de lancering van het programma Digitale Infrastructuur Logistiek (DIL)

De overheid komt nog met een ander subsidiepotje om digitalisering aan te jagen; Mijn Digitale Zaak. Mijn Digitale Zaak bestaat uit drie stappen. In de eerste stap beantwoorden ondernemers vragen over het bedrijf in een scan, wat meteen een persoonlijk digitaliseringsadvies oplevert. In de tweede stap ontvangen zij een lijst met leveranciers van digitaliseringsdiensten, passend bij het advies, waarna ze een leverancier selecteren en een offerte aanvragen. In de laatste stap kunnen ondernemers eenvoudig subsidie aanvragen bij RVO. De subsidie vergoedt 50% van de offerteprijs tot een maximum van 2.500 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven